ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SEMINARI: ESTRATÈGIES COOPERATIVES PER A DESENVOLUPAR L'ACTIVITAT PROFESSIONAL.

Dimarts 7 d'octubre. Gratuït! Aquest seminari vol identificar l'economia social i cooperativa com una eina per al desenvolupament d'activitats professionals. Es treballaran aspectes clau com l'emprenedoria col·lectiva, els aspectes organitzatius, comptables i financers, i es compararà amb altres models d'empresa.
SEMINARI: ESTRATÈGIES COOPERATIVES PER A DESENVOLUPAR L'ACTIVITAT PROFESSIONAL.

Així, l'objectiu d'aquest seminari és ampliar el coneixement de les empreses de l'economia social i cooperativa en els àmbits dels diversos agents econòmics i socials. També es vol identificar com l'economia social pot esdevenir una eina per desenvolupar activitats professionals, així com compartir el model de l'emprenedoria social i cooperativa amb professionals especialitzats en l'acompanyament i assessorament de projectes empresarials.

El seminari va destinat a tots aquells col·legiats i col·legiades interessats en l'economia social i cooperativa que vulguin emprendre algun tipus d'activitat professional. La sessió serà impartida per Xavier Gallofré, expert en economia social i cooperativa, i col·laborador docent d'Aposta, escola empresarial cooperativa, i tindrà lloc el proper dimarts dia 7 d'octubre de 17 a 19h a la seu del Col·legi (Roger de Llúria 155, entresòl 1a). Un cop s'acabi la xerrada, el Col·legi oferirà una altra xerrada sobre 'Experiències de sociòlegs i politòlegs en projectes d'emprenedoria social'.

Es tracta d'un seminari realitzat en el marc del programa Aracoop, amb el suport de Catalunya Emprèn, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Confederació de Cooperatives de Catalunya (Coopcat), amb el finançament del Servicio Público de Empleo Estatal.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web