ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

XERRADA: EXPERIÈNCIES DE SOCIÒLEGS I POLITÒLEGS EN PROJECTES D'EMPRENEDORIA SOCIAL

Sessió ajornada pel dimarts 7 d'octubre, a les 19h Aquesta xerrada està emmarcada en el programa de millora de l’ocupabilitat que ofereix el Col·legi amb el suport de l’Obra Social La Caixa. En el marc de les xerrades orientades a la millora de l’ocupabilitat, abordem en aquesta ocasió l’àmbit de l’emprenedoria social i l’anàlisi de projectes que estan portant a terme sociòlegs i politòlegs. Aquestes iniciatives estan vinculades a l’economia social i solidària, i destaquen perquè aporten solucions innovadores a necessitats o problemes socials.
XERRADA: EXPERIÈNCIES DE SOCIÒLEGS I POLITÒLEGS EN PROJECTES D'EMPRENEDORIA SOCIAL

La sessió permetrà conèixer projectes d’emprenedoria social portats a terme per sociòlegs i politòlegs i servirà per obrir un debat sobre l’aportació de les nostres professions en aquest àmbit, les oportunitats i dificultats a l’hora de posar en marxa projectes d’aquest tipus, i també podrà inspirar o generar idees de nous projectes que podrien desenvolupar-se.

Les persones que intervindran són Guernica Facundo Vericat, politòloga i membre de Labcoop (cooperativa que dóna suport a altres projectes d’emprenedoria social cooperativa); i Manel Sánchez i Roger Civit, politòleg i sociòleg, membres d'Ilabso (laboratori social d’internet). Es preveu que pugui participar una tercera persona per presentar un altre projecte.

La xerrada finalment tindrà lloc el proper dia 7 d’octubre a les 19.00 hores, tot just després del seminari 'Estratègies cooperatives per a desenvolupar l'activitat professional', i està adreçada excluvisament a persones col·legiades. Per assistir cal confirmar a activitats@colpis.cat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web