ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

COM DUR A TERME UNA CAMPANYA ELECTORAL MUNICIPAL

Matrícula oberta dins el 6 d'octubre El curs, de 9 hores en total, s'impartirà entre els dies 13 i 27 d'octubre de 2014, els dilluns de 17.00 a 20.00 hores. El curs anirà a càrrec d'Antoni Biarnés. Politòleg i director de l’Institut Àgora; professor del Màster en Assessorament d’Imatge i Consultoria Política de la Universitat Camilo José Cela.
COM DUR A TERME UNA CAMPANYA ELECTORAL MUNICIPAL

Les eleccions municipals que tindran lloc durant la primavera del 2015 fa que tant agrupacions polítiques com candidats necessitin revisar les seves estratègies i tàctiques per a la campanya electoral. L'actual context polític i l'emergència de nous instruments de comunicació política requereix de l'actualització dels recursos i les eines per dur a terme una campanya efectiva i amb l'impacte esperat.

Aquest curs donarà a conèixer el procés de disseny i organització de campanyes electorals municipals, i mostrarà les eines i tècniques més innovadores per al seu desenvolupament. L'objectiu és conèixer el procés de disseny de campanyes electorals municipals a través de les eines, recursos i tècniques que permetin el seu desenvolupament.

Bonifica la teva formació al Col·legi

Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web