ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

INTRODUCCIÓ AL PROGRAMA R: PROGRAMARI LLIURE PER AL TRACTAMENT DE DADES ESTADÍSTIQUES

Ampliació del termini d'inscripcions fins al 21 d'octubre Aquest trimestre oferim de nou el curs Introducció al Programa R: programari lliure per al tractament de dades estadístiques, que té per a objectiu proporcionar els coneixements bàsics perquè els futurs usuaris d'R puguin continuar amb el seu aprenentatge i utilització de forma totalment autònoma.
INTRODUCCIÓ AL PROGRAMA R: PROGRAMARI LLIURE PER AL TRACTAMENT DE DADES ESTADÍSTIQUES

El programa R és un programari lliure (de distribució gratuïta) de càlcul estadístic, tractament de dades i desenvolupament gràfic que s’executa en una àmplia varietat de plataformes: UNIX, Windows i MacOS. A diferència d’altres programes com l’SPSS o l’SPAD, aquest permet tractar i analitzar dades estadístiques de manera flexible a través d’un llenguatge de programació senzill (anomenat S) que inclou condicions, bucles i funcions definides per l’usuari.

En aquest curs es presentaran dues de les diferents IDEs o entorns de desenvolupament integrats, disponibles per utilitzar R: GUI, per Windows, i RStudio, multiplataforma. Ja que aquesta segona és més amigable per a l'usuari novell, és la que s'utilitzarà durant el curs. També s'explicarà Emacs+ESS.

El curs tindrà lloc del 24 d'octubre al 14 de novembre. Podeu matricular-vos fins el 17 d'octubre.


BONIFICA'T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web