ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

INNOVACIÓ SOCIAL: POLÍTIQUES PÚBLIQUES I ESTRATÈGIES DE CREATIVITAT CIUTADANA EN UN CONTEXT DE CRISI

Ampliació d'inscripcions fins al 31/10 La noció d'innovació social és recurrent des de fa més d'una dècada en les narratives polítiques promogudes per la Comissió Europea a l'hora de fer referència als reptes globals que afronten les societats contemporànees. En un context de desmantellament sistemàtic de les polítiques de benestar, increment de les desigualtats i pèrdua de drets socials l'ús de l'expressió per part de les administracions públiques desperta tot tipus de suspicàcies.
INNOVACIÓ SOCIAL: POLÍTIQUES PÚBLIQUES I ESTRATÈGIES DE CREATIVITAT CIUTADANA EN UN CONTEXT DE CRISI

La identificació tant dels límits i contradiccions, com també dels reptes i potencials que suposen els processos d'innovació social -tan per part de les administracions públiques com des de la ciutadania organitzada pel tractament i la transformació de les dinàmiques d'exclusió social-, és una qüestió important per els nostres dies.

En aquest sentit, el curs està adreçat a persones que treballen per la transformació social, ja sigui dins de les administracions públiques com des del si dels moviments socials o d'entitats de la societat civil organitzades per al tractament i la transformació de les dinàmiques d'exclusió.

La data límit d'inscripció és el proper dimarts dia 28 d'octubre de 2014, i el curs tindrà lloc del 4 al 25 de novembre al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (c/ Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a). El curs serà impartit pel professor Santiago Eizaguirre, sociòleg i professor de la Universitat de Barcelona.

BONIFICA'T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web