ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS 'EINES SOCIALS DIGITALS APLICADES A LA GESTIÓ DE PROJECTES'

Matrícula oberta fins el 2 de febrer El curs va destinat a fer conèixer i donar utilitat a aquells recursos digitals que serveixen per a elaborar i presentar projectes personals i professionals, i millorar les capacitats i habilitats professionals mitjançant l’ús de les eines digitals. Parlem de recursos com ara les eines que proporciona Google (Drive, Calendar, Hangout o els formularis), Evernote, Prezi, Symbaloo, Diigo, Twitter o Feedly, entre altres.
CURS 'EINES SOCIALS DIGITALS APLICADES A LA GESTIÓ DE PROJECTES'

La gestió compartida de la informació i el treball col·laboratiu tenen cada vegada més pes en el desenvolupament de qualsevol tipus de projecte. En aquest sentit, les eines digitals i els recursos a la xarxa permeten un ús més accessible i dinàmic de la informació, i afavoreixen la difusió, l’intercanvi  i la generació de coneixement. Així, el programa del curs inclou temes com ara l’ús del núvol per a la creació de projectes, els avantatges i inconvenients d’aquest tipus d’eines, el reciclatge 2.0 i la creació de marca a partir dels projectes elaborats amb eines socials digitals, entre altres.

El curs anirà a càrrec de Jesús Palomar, politòleg i tècnic responsable d'eines 2.0 i gestió del coneixement en Escola d'Administració Pública de Catalunya. La data límit d’inscripció és el 29 de gener, i tindrà lloc entre els dies 5 i 19 de febrer.


BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web