ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS 'AVALUACIÓ DE L'IMPACTE DELS PROGRAMES SOCIALS I POLÍTIQUES PÚBLIQUES'

Inscripcions fins al 28 de gener Aquesta formació va destinada a analitzar de manera exhaustiva els diversos aspectes que envolten i determinen el seguiment de programes socials i polítiques públiques. Al mateix temps, amb un caràcter aplicat, es treballaran les metodologies i eines que permetin definir i executar diferents models d’avaluació.
CURS 'AVALUACIÓ DE L'IMPACTE DELS PROGRAMES SOCIALS I POLÍTIQUES PÚBLIQUES'

Específicament, a més d’una aproximació teòrica, el curs vol proporcionar tècniques i estratègies adequades per avaluar-ne l’impacte així com analitzar casos aplicats amb èxit. El curs va especialment destinat als professionals que participin en el disseny, seguiment i avaluació de programes socials i/o polítiques públiques i el personal investigador de centres de recerca, universitats i altres entitats que defineixin i/o executin models d’avaluació, així com a qualsevol persona interessada en la matèria amb coneixements sobre polítiques públiques, i gestió i seguiment de programes socials.

El curs serà impartit per la sociòloga Montse Simó, professora del Departament de Sociologia i anàlisi de les organitzacions de la Universitat de Barcelona, i tindrà lloc entre els dies 4 i 25 de febrer de 2014.

BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI

Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web