ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EINES PER A LA PREVENCIÓ I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES DE L'ÀMBIT COMUNITARI

Últimes places! Inscriu-te fins al 27/02 Cada vegada són més sociòlegs i politòlegs els que es dediquen professionalment a aquest camp en disposar de competències transversals que permeten intervenir en diferents fases del conflicte, des de la diagnosi del context social i la prevenció, fins al propi exercici de la mediació.
EINES PER A LA PREVENCIÓ I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES DE L'ÀMBIT COMUNITARI

En aquest sentit el conflicte ha d'entendre's com una oportunitat de canvi i millora, per assolir acords mutus entre les parts. Aquest curs permetrà adquirir eines per a la resolució de conflictes de l'àmbit comunitari derivats de la convivència, i facilitarà l'estructura bàsica d'un procés de mediació.

El programa del curs comprèn temes com ara un estudi concret sobre la pròpia naturalesa del conflicte, les eines de mediació, convivència i interculturalitat i la pràctica de la mediació. El curs va a càrrec de Ramon Tena, politòleg, mediador i consultor a Fem! Junts, i tindrà lloc a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (Roger de Llúria 155-157 entresòl 1a), a Barcelona.


BONIFICA'T LA FORMACIÓ AL COL·LEGI

Si estàs interessat o interessada en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a més informació fes clic aquí o contacta amb formacio@colpis.cat.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web