ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

METODOLOGIES PER A LA PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE PROJECTES

Ampliem termini d'inscripcions! Fins al 26/02 Avui dia el treball per projectes és una constant en la feina diària d'organitzacions i professionals. Una correcta i acurada planificació i gestió dels mateixos és fonamental per al seu èxit. Per això és important saber definir qui el desenvoluparà, quins problemes ens podem trobar, com gestionarem el temps o quins indicadors utilitzarem per avaluar-ne els resultats. En aquest curs ensenyarem diverses tècniques existents per enfocar un projecte de forma eficaç.
METODOLOGIES PER A LA PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE PROJECTES

Així, es tractaran diferents tècniques com la Planificació detallada, Gantt, Pert i el Camí crític, entre d'altres, i s’utilitzaran les eines informàtiques més avançades per millorar i facilitar aquest procés a través dels programes MS Project i Open Project. L'objectiu general del curs és conèixer els elements i instruments bàsics per planificar, dissenyar i gestionar adequadament projectes europeus a través de la seva aplicació pràctica.

El curs s'impartirà entre els dies 2 i 30 de març de 2015. Anirà a càrrec de Marc Ambit, consultor i formador, i tindrà lloc a la seu del Col·legi (Carrer Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a).


BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web