ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

RECURSOS PER A LA INICIACIÓ A LA INTERNACIONALITZACIÓ DE PROJECTES DEL TERCER SECTOR

Inscripcions fins al 03/02 Les organitzacions del tercer sector es troben davant el repte d'incidir en un entorn cada vegada més global i per això és imprescindible que la seva acció trascendeixi el seu àmbit territorial. D'aquí que la internacionalització dels seus projectes sigui un dels objectius que haurien de tenir marcats en els seus fulls de ruta.
RECURSOS PER A LA INICIACIÓ A LA INTERNACIONALITZACIÓ DE PROJECTES DEL TERCER SECTOR

Tanmateix abans d'iniciar aquest procés és important conèixer quins són els recursos de suport disponibles, analitzar la viabilitat de l'organització i el seu posicionament en el sector, identificar les oportunitats en l'exterior, i cercar finançament segons la tipologia de projecte que es vulgui internacionalitzar.Aquest curs permetrà iniciar aquest procés i detectar les oportunitats i limitacions de les organitzacions que volen emprendre la internacionalització dels seus projectes, així com conèixer les experiències d'altres que ja ho han fet i han obtingut bons resultats.

L'objectiu d'aquest curs és acompanyar les entitats del tercer sector en el seu procés d’iniciació a la internacionalització a través d’eines d’anàlisi i identificació d’oportunitats, estratègies de posicionament i recerca de finançament. Els principals destinataris d'aquesta formació són el personal directiu i tècnic d'entitats del tercer sector, consultors/res que vulguin assessorar a entitats en els seus processos d'internacionalització i titulats en ciències polítiques i sociologia que vulguin treballar en aquest camp.

El curs tindrà lloc a la seu del Col·legi de Politòlegs de Catalunya (C/Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a) del 5 al 26 de març. El curs anirà a càrrec de Joan Miquel Piqué, soci-consultor a Maurilia Knowledge (experts en estratègia, processos de presa de decisions, en persones, i en la creació, desenvolupament i comunicació de nous conceptes i idees).


BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web