ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

T'ACABES DE GRADUAR? COL·LEGIA'T AMB NOSALTRES

Tindràs gratuïtes la matrícula i la primera quota Si t'has graduat enguany en Ciències Polítiques, Sociologia o Relacions Internacionals, et convidem a formar part del nostre col·lectiu. La matrícula et sortirà gratuïta fins a un any després de graduar-te així com, en cas que et col·legiïs en el mateix any de la graduació, tindràs el primer rebut gratuït.
T'ACABES DE GRADUAR? COL·LEGIA'T AMB NOSALTRES

Des del Col·legi oferim representació professional, vetllem pels interessos dels nostres col·legiats alhora que garantim també una correcta pràctica professional per part d'aquests, impartim formació continuada, subvencionada, de tercer cicle i a mida perquè entenem que els estudis no conclouen a la universitat i disposem d'un eficaç servei de borsa de treball on cada any sumem en ofertes laborals gestionades i adreçades únicament als nostres col·legiats i col·legiades.

Cada any organitzem tot un seguit d'activitats relacionades amb el món de la Ciència Política i la Sociologia i us mantenim puntualment informats de l'actualitat del nostre sector. A més de tot això oferim altres serveis financers, de mutualitat col·legial, descomptes en botigues, assessorament fiscal, jurídic i laboral, etc.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web