ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MÁSTER EN ASESORAMIENTO DE IMAGEN Y CONSULTORÍA POLÍTICA

Sessió de presentació al Col·legi el dia 23 (18h) Aquest màster pretén cobrir la manca de propostes formatives a l'entorn de la comunicació política, que es redueixen sobretot als contextos electorals, i oferir al seu torn una formació de caràcter integral, global i especialitzada des de les ciències de la comunicació que doni resposta a les actuals demandes de l'activitat política.

Així, la formació d'especialistes en imatge i comunicació al servei de líders política i governants no es limita a les realitats espanyola o europea, sinó que en aquest cas inclou l'ànàlisi i pràctica en els altres entorns polítics, com el d'Estats Units i l'Amèrica Llatina.

Per donar resposta a les necessitats internacionals d'especialistes en Assessorament d'Imatge i Consultoria Política, la Universitat Camilo José Cela posa en marxa aquest màster en col·laboració amb prestigioses universitats dels Estats Units i Llatinoamèrica amb les quals es realitzen seminaris i activitats conjuntes al llarg de tot el curs acadèmic. Per altra banda, aquest màster disposa de dues modalitats, presencial i a distància.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93241412, així com us podeu inscriure a aquesta sessió el proper dilluns dia 23 de maig a les 2016 a les 18:00, que tindrà lloc a la seu del Col·legi (carrer de Roger de Llúria 155, entresòl 1a; Barcelona).

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web