ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SESSIÓ DE PRESENTACIÓ DEL MÁSTER EN ASESORAMIENTO DE IMAGEN Y CONSULTORÍA POLÍTICA

Dilluns 23 de maig a les 18h El Máster en Asesoramiento de Imagen y Consultoría Política (MAICOP) pretén cobrir la manca de propostes formatives a l'entorn de la comunicació política, que es redueixen sobretot als contextos electorals, i oferir al seu torn una formació de caràcter integral, global i especialitzada des de les ciències de la comunicació que doni resposta a les actuals demandes de l'activitat política.
SESSIÓ DE PRESENTACIÓ DEL MÁSTER EN ASESORAMIENTO DE IMAGEN Y CONSULTORÍA POLÍTICA

El màster té dues modalitats, presencial i a distància, i els col·legiats gaudiran d'un descompte sobre el preu total del Màster.

Durant la sessió també es presentarà l'entitat que imparteix el màster, el Centro Internacional de Gobierno y Marketing Político. Es tracta d'un centre universitari adscrit a la Universidad Camilo José Cela creat amb la vocació d'unir la formació i la recerca universitàries amb el món de la consultoria dels principals actors de l'escenari polític en els diversos àmbits i disciplines que tenen alguna relació amb l'acció de govern, amb especial incidència en la comunicació i el màrqueting polític. També es presentarà durant l'acte la resta d'oferta formativa d'aquest centre.

La sessió de presentació tindrà lloc a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs (Roger de Llúria 155, entresòl 1a) el proper dilluns dia 23 a les 18h, on ens acompanyarà el director del Màster, Jorge Santiago Barnés.

Assistència lliure i gratuïta, però per raons d'aforament us demanaríem que us hi inscrivissiu enviant un correu a colpis@colpis.cat.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web