ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

INTRODUCCIÓ A LA INFOGRAFIA: EINES PER A VISUALITZAR DADES (2a EDICIÓ)

Inscripcions fins a l'1 de juny La infografia és una eina essencial per a la gestió i visualització de la informació en imatges sintètiques i/o fàcils d'entendre per transmetre el missatge d'una manera ràpida, visual i comprensible al públic final.
INTRODUCCIÓ A LA INFOGRAFIA: EINES PER A VISUALITZAR DADES (2a EDICIÓ)

A l'hora de presentar qualsevol tipus d'informació com per exemple les conclusions d'una recerca, la planificació d'un projecte, suport per a un blog o un curriculum. En definitiva, es tracta d'una eina molt potent a l'hora de simplificar i fer atractiva la informació presentada i és per a això que aquest curs us aportarà les eines bàsiques i teòriques per conceptualitzar i dissenyar una infografia.

En aquest sentit, l'objectiu general del curs, és donar a conèixer el fonaments bàsics teòrics i pràctics per a presentar dades d'una manera clara, impactant i visulament atractiva, a través d'un cas pràctic de les ciències socials.

Els docents d'aquest curs seran Roger Barres (politòleg, investigador i consultor en institucions i polítiques públiques) i Daniele Musio (dissenyador gràfic i de la informació).

El curs es realitzarà entre els dies 7 i 28 de juny de 2017, els dilluns de 18h a 21h, i tindrà una durada de 12h. Els col·legiats i estudiants tindran un descompte en el preu d'inscripció.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web