ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DEBAT POSTELECTORAL SOBRE ELS RESULTATS DE LES ELECCIONS A ALEMANYA

El 27 de setembre, co-organitzat per Colpis, ICPS i CCME El proper 24 de setembre tindran lloc les eleccions federals a Alemanya. Una cita clau en l'escenari polític europeu. Nosaltres n'estarem molt pendents, i el dia 27 us convidem a assistir al debat on analitzarem els resultats, coordinat juntament amb l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) i el Consell Català del Moviment Europeu (CCME).
DEBAT POSTELECTORAL SOBRE ELS RESULTATS DE LES ELECCIONS A ALEMANYA

Comptarem amb els ponents Kolja Bienert, Past-President d’Horitzó Europa; Peter Kraus, professor de Ciència Política (Política Comparada) i Director del Centre d'Estudis Canadencs, Facultat de Filosofia i Ciències Socials de la Universitat d'Augsburg i amb Klaus-Jürgen Nagel,  professor de Política Comparada de la Universitat Pompeu Fabra. Durant l'acte es visualitzarà la crònica postelectoral del periodista Oriol Serra, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Berlín.

L'acte tindrà lloc dimecres 27 de setembre, a les 18.30h, a a l’edifici Can Serra, Diputació de Barcelona, sala annex a Plens. (Rambla de Catalunya, 126).

 

Per raons d'aforament és imprescindible la inscripció prèvia a través de la butlleta que trobareu a l'enllaç de sota o bé inscrivint-vos a través de l'adreça de correu colpis@colpis.cat 


Podeu seguir aquest debat a través del hashtag #24SAlemanya

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web