ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS: OBSERVACIÓ ELECTORAL INTERNACIONAL: FUNCIONS, PRÀCTICA I REPTES

ÚLTIMES PLACES! L’observació electoral internacional ha jugat un paper cabdal en la consolidació de les transicions a la democràcia a nivell internacional a les darreres dècades. Organismes internacionals com les NNUU, la UE i l’OSCE han contribuït a la seva expansió i professionalització, juntament a organitzacions de la societat civil i assemblees parlamentàries. La seva pràctica ha esdevingut un instrument cabdal de promoció de la democràcia de la política exterior d’un gran nombre d’estats occidentals i d’entitats com la UE, que han vinculat l’ajuda al desenvolupament i els avantatges comercials a la celebració d’eleccions democràtiques. Ara bé, la seva vinculació a agendes polítiques ha portat a qüestionar-ne en determinats casos la utilitat i la imparcialitat.
NOU CURS: OBSERVACIÓ ELECTORAL INTERNACIONAL: FUNCIONS, PRÀCTICA I REPTES

En aquest curs presentarem els conceptes, funcions i evolució de l’observació electoral internacional. Analitzarem la seva pràctica per part d’organismes internacionals i el seu paper en els processos democratitzadors de les darreres dècades. Finalment, abordarem els reptes que afronta en un moment crític per la democràcia al món.


El curs serà impartit per Núria Sancho. Politòloga i consultora en afers electorals amb amplia experiència en observació electoral internacional amb la UE, l’OSCE, el Centre Carter i el DIPLOCAT, entre d’altres.


Aquesta formació tindrà lloc del 31 de gener al 21 de febrer 2018. Dimecres de 16.00 a 20.00 hores. La data límit per a inscriure's és el 24 de gener.


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web