ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS: MEDIACIÓ FAMILIAR

CANVI DE DATES! La mediació familiar és un dels possibles àmbits de la mediació, que permet mantenir vincles i facilitar la comunicació i la confiança. És una bona eina per resoldre problemes que s'originen en el marc de les relacions familiars.
NOU CURS: MEDIACIÓ FAMILIAR

El mediador/a actua com a facilitador/a d'aquest procés de resolució de conflictes, vetllant pel seu legítim funcionament, creant així un espai de diàleg, arribant a acords beneficiosos per ambdues parts i la familia en general.

L'objectiu d'aquest curs és capacitar els alumnes per mediar professionalment de manera solvent en casos de conflictes familiars. La docent d'aquest curs serà Alba Castellví Miquel, mediadora, especialitzada en mediació familiar, sociologa i educadora.

Aquest curs computa de cara a acreditar les 40 hores biennals requerides pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

El curs s'impartirà del 13 de febrer al 20 de març, els dimarts de 16.00 a 20.00 hores. El període d'inscripció finalitza el dia 6 de febrer.


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web