ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS ONLINE: AVALUACIÓ DE L'IMPACTE DELS PROGRAMES SOCIALS I POLÍTIQUES PÚBLIQUES

Últimes dies de matrícula! L'avaluació de les actuacions en l'àmbit públic o privat són tasques imprescindibles per copsar el seu impacte i millorar la gestió global de les accions polítiques.
CURS ONLINE: AVALUACIÓ DE L'IMPACTE DELS PROGRAMES SOCIALS I POLÍTIQUES PÚBLIQUES

Aquest curs tractarà els aspectes que envolten i determinen el seguiment de programes socials i polítiques públiques. L'objectiu és aproximar-se als conceptes i bases teòriques de l'avaluació de programes socials i polítiques públiques, així com proporcionar tècniques i estratègies adequades per avaluar l'impacte dels programes i les polítiques.

Destinat a personal tècnic de l'Administració o consultoria que participin en el disseny seguiment i avaluació de programes socials i/o polítiques públiques, a personal investigador que defineixi i/o executin models d'avaluació, així com a qualsevol persona interessada en la matèria amb coneixements sobre polítiques públiques, i gestió i seguiment de programes socials.

Docència impartida per la sociòloga i professora de la UB Montserrat Simó. La durada del curs és de 12 hores, del 18 de juny al 6 de juliol, de forma online.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web