ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS APOSTA PER LA FORMACIÓ ON LINE

CONSULTEU ELS NOSTRES CURSOS! Sovint volem o necessitem adquirir nous coneixements, reciclar-nos o simplement mantenir-nos en continu aprenentatge, però les obligacions diàries com la feina, la llar o els fills no ens deixen gaire temps per a assistir a un curs. Des del Colpis som conscients d'això i per aquest motiu estem treballant per a incrementar la nostra formació on line, una forma fàcil i còmoda de poder formar-se sense el lligam d'un horari i un desplaçament.
EL COLPIS APOSTA PER LA FORMACIÓ ON LINE

Aquí teniu els cursos que hem preparat per a les properes setmanes:

TALLER SOBRE MOODLE: TRANSFORMA LA TEVA ACTIVITAT FORMATIVA PRESENCIAL EN VIRTUAL. DEL 7/5 a l' 1/6
Transformar la formació presencial en virtual no consisteix en passar els materials docents que es fan servir a les formacions a Moodle, cal planificar de forma diferent l'acció formativa i, sobretot, implementar-la d'una manera diferent. En aquest curs expliquem com fer-ho.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS


INVESTIGACIÓ I ACCIÓ PARTICIPATIVA. DEL 4 al 20 DE JUNY
L'objectiu d’aquest curs és introduir les diferents metodologies participatives, la investigació-acció participativa, i les seves aplicacions en altres processos. Alhora, es tracten algunes de les tècniques i eines que poden ser incloses en el procés.  Al llarg del curs es presentaran algunes experiències portades a terme a través d'aquest tipus de metodologies.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS


AVALUACIÓ DE L'IMPACTE DELS PROGRAMES SOCIALS I POLÍTIQUES PÚBLIQUES. DEL 18/6 AL 6/7
L'avaluació de les actuacions en l'àmbit públic o privat són tasques imprescindibles per copsar el seu impacte i millorar la gestió global de les accions polítiques. Aquest curs tractarà els aspectes que envolten i determinen el seguiment de programes socials i polítiques públiques.
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web