ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CONEIXES EL NOSTRE SERVEI DE TAULELL D'ANUNCIS?

Anuncia't gratis al nostre web El Col·legi disposa d'un taulell d'anuncis al seu web, un servei totalment gratuït i fàcilment accessible.
CONEIXES EL NOSTRE SERVEI DE TAULELL D'ANUNCIS?

L'objectiu d'aquest taulell es exposar anuncis vinculats a les Ciències Socials: si busques feina, si estas realitzant algun estudi, vols exposar un dubte o consulta... al nostre taulell tens un aparador conectat directament amb les més de 3.000 persones que de mitjana accedeixen al nostre web cada mes, la majoria d'elles vinculades a les Ciències Socials i que poden donar resposta al teu anunci.

 

Per a qui estigui interessat només ha d'omplir el qüestionari que es troba a la part inferior de la pàgina inserint el text  que es vulgui que aparegui publicat. Els anuncis tindran una validesa de tres mesos i el Col·legi es reserva el dret de no publicar-los en cas d'atemptar contra la dignitat de les persones, institucions o qualsevol normativa legal.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web