ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOVA PERIODICITAT DE LES QUOTES COL·LEGIALS

El 2019 seran trimestrals
NOVA PERIODICITAT DE LES QUOTES COL·LEGIALS

Us informem que, a partir de l'any 2019, la periodicitat de les quotes passarà a ser trimestral. Així doncs, rebreu 4 rebuts col·legials: el 5 de gener, el 5 d'abril, el 5 de juliol i el 5 d'octubre. L'import de la quota però continuarà sent el mateix, per sisè any consecutiu: 150 euros anuals, que a partir d'ara es distribuiran en aquests 4 rebuts de 37,50 euros cada un.


Descompte del 20% per a persones en situació d'atur

El pròxim d'aquests rebuts us serà domiciliat el proper 5 de gener. Tots aquells col·legiats i col·legiades que us trobeu actualment en situació d'atur teniu dret a un descompte del 20% en el rebut de la quota del Col·legi, que serà emès el pròxim 4 de gener de 2019. La data límit per a enviar-nos la documentació corresponent és el 28 de desembre.


Per a sol·licitar-ho només cal que ens feu arribar l'Informe de Situació Administrativa actualitzat, amb vigor en data del mes de desembre, el qual us podreu descarregar fàcilment a l'apartat d'Informes de la pàgina web del Servei d'Ocupació de Catalunya.
Ens el podeu fer arribar per correu electrònic a colpis@colpis.cat o a secretaria@colpis.cat, o bé portar-lo en persona al Col·legi, abans del 28 de desembre.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web