ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: COM ELABORAR UN PLA DE LGBTI+

Últims dies de matrícula! En aquest curs tractarem a fons què vol dir fer un “Pla de polítiques LGBTI+”, quina finalitat té aquest i de quines fases consta.
CURS: COM ELABORAR UN PLA DE LGBTI+

Començant amb una petita introducció a la teoria de gènere i queer, al curs es recomanarà pas per pas com redactar un Pla de polítiques LGBTI+ sempre partint de la investigació local i de l’estreta col·laboració amb la ciutadania mitjançant processos participatius que garanteixin la presència del màxim nombre d’agents del territori, bé sigui un municipi o una comarca, des d’una perspectiva feminista i municipalista.


Aquest curs tindrà lloc del 21 al 23 de gener de 2019, dilluns, dimarts i dimecres de 16.30 a 19.30h. Últims dies de matrícula!

 
VOLS BONIFICAR-TE AQUEST CURS?
El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durà a terme la gestió de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social per finançar el cost dels seus cursos, a través de Fundae. Es tracta d'un servei totalment gratuït. És imprescindible que les persones interessades facin saber al Col·legi a través del correu electrònic formació@colpis.cat la seva voluntat de bonificar-se el curs almenys 10 dies abans de l'inici d'aquest. [+]

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web