ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

JA ESTAN DISPONIBLES ELS DOCUMENTS DE LA JORNADA "TREBALL ALS BARRIS"

Organitzada pel Col·legi i pel SOC El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i el Servei d’Ocupació de Catalunya van organitzar, el passat 6 de febrer a Barcelona, la jornada "Treball als barris: balanç de 4 anys d’experiències en la Llei de barris".
JA ESTAN DISPONIBLES ELS DOCUMENTS DE LA JORNADA
Joan Josep Berbel i Anna Parés, a la conferència inaugural

Més de 160 persones van assistir a la jornada "Treball als barris: balanç de 4 anys d'experiències en la Llei de barris", entre regidors, tècnics i caps de promoció econòmica, agents de desenvolupament local,  així com d'altres professionals vinculats amb  el projecte de millora dels barris que promou aquesta llei.

 

La jornada també va comptar amb la presència de testimonis de fora de Catalunya, com és el cas conseller de l’alcalde de Vaulx-en-Velin, Stéphane Bienvenue, o el comissionat per al Polígon Sud de Sevilla, Jesús Maeztu. L'acte inaugural va anar a càrrec de la degana del Col·legi, la Sra. Anna Parés, i del director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel.

 

El balanç de la Llei de barris
Al llarg de tot l’any 2008, el Col·legi i el SOC han desenvolupat conjuntament un pla de formació adreçat al personal tècnic de Treball als barris, amb l’objectiu de millorar les competències dels seus professionals per, alhora, dur a terme amb major eficiència els seus projectes.

L’objectiu d’aquesta jornada va ser el de fer un balanç de la Llei de barris, amb una perspectiva de quatre anys des que es va endegar, així com analitzar els escenaris de futur.

La jornada va tenir lloc el passat divendres 6 de febrer, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, a Barcelona.

 

DOCUMENTS DE LA JORNADA


Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web