ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONCURS 'ELS TEUS OBJECTIUS'

Premi audiovisual de sostenibilitat quotidiana Els teus objectius 3.0 és un premi de fotografia, vídeo i micropoesia sobre la sostenibilitat quotidiana que té per objectiu fomentar la reflexió entre la ciutadania en qüestions ambientals i, d’aquesta manera, contribuir a la sensibilització i l’educació ambiental així com a la difusió dels valors que promouen la cultura de la sostenibilitat en la societat.
CONCURS 'ELS TEUS OBJECTIUS'

El portal web www.elsteusobjectius.cat i el Twitter @teusobjectius són els dos entorns al voltant dels quals s’articula el premi i la relació amb els participants. El grup d’admiradors d’Els teus objectius al Facebook s’utilitza, també, com una eina de difusió i contacte amb els seguidors i els concursants.

 

Els participants han de fer arribar una fotografia, un vídeo de màxim un minut de durada o un rodolí en format piulada en què expliquin alguna petita acció del seu dia a dia que contribueixi a avançar cap a una societat més sostenible.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web