ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS: 'CONSTRUCCIÓ D'INDICADORS SOCIALS'

ÚLTIMES PLACES! El Col·legi ofereix un any més aquest curs, on s'abordarà la fonamentació del procés de mesura, la definició i tipus d'indicadors socials juntament a la seva avaluació i validació, a partir de diferents metodologies. La construcció d'aquests indicadors és precisament una de les vessants de més importància i tradició en la investigació social aplicada.
NOU CURS: 'CONSTRUCCIÓ D'INDICADORS SOCIALS'

Els objectius d'aquest curs són adquirir els coneixements adequats de la totalitat del procés d'elaboració de sistemes d'indicadors socials, conèixer la utilitat dels sistemes d'indicadors socials en els diferents àmbits d'estudi i adquirir les habilitats necessàries per l'aplicació d'aquesta tècnica, per donar resposta a les necessitats de caràcter social, econòmiques i polítiques.

 

El curs tindrà lloc del 5 al 26 de març, els dilluns de 18 a 21 hores i els divendres, de 16.30 a 20.30 hores. Matrícula encara oberta!

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web