Notícies

maig 07, 2014
NOU CURS: EINES PER A LA PREVENCIÓ I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES
Ampliació de les inscripcions fins al 16 de maig

La mediació és una eina que permet aportar eines alternatives per a la gestió dels conflictes derivats de la convivència. En aquest sentit, el conflicte ha d’entendre’s com una oportunitat de canvi i millora, per assolir acords mutus entre les parts.

Cada vegada són més sociòlegs i politòlegs els que es dediquen professionalment a aquest camp en disposar de competències transversals que permeten intervenir en diferents fases del conflicte, des de la diagnosi del context social i la prevenció, fins al propi exercici de la mediació.

En aquest sentit, l’objectiu del curs és conèixer les principals característiques de la mediació i la gestió alternativa de conflictes, les fases i tècniques del procés i la metodologia aplicada com una nova forma d’abordar conflictes a l’àmbit comunitari.

El curs s’impartirà del 20 de maig al 17 de juny, els dimarts de 18:00 a 21:00 a la seu del Col·legi (C/Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a). El curs anirà a càrrec de Ramon Tena, politòleg, mediador i consultor a Fem! Junts.

BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This