Notícies

setembre 03, 2019
NOU CURS EN LÍNIA: COM SER UN/A MILLOR ALCALDE/SSA O REGIDOR/A
Inscripcions obertes!

Quan hom assumeix el càrrec d’alcalde/ssa, regidor/a, president/a o conseller/a comarcal per primera vegada, és lògic que la responsabilitat assumida i la complexitat del món públic facin molt de respecte, i que un/a se senti insuficientment preparat/da per a exercir-la. Fins i tot si hom és ja un/a electe/a local veterà/na, és conscient que queda encara molt per millorar i per explorar.

L’objectiu d’aquest curs és, precisament, ajudar a les persones que fan política local a desenvolupar el seu rol de forma més eficaç, i alhora sentir-se bé tot realitzant-lo. En aquest sentit, el curs se centra en els aspectes personals i polítics de la tasca d’electe/a local.

El curs s’adreça en primer lloc als electes locals (alcaldes/sses i regidors/es, presidents/es i consellers/es comarcals…) nous en el càrrec, als quals el curs els descobrirà un món diferent al que poden haver conegut en l’àmbit privat o associatiu, i els orientarà sobre com moure-s’hi.

Però el curs també serà útil a l’electe/a veterà/na. Aquest/a hauria ja d’haver après moltes de les lliçons que els recordarem, però no hi ha dubte que encara li poden quedar moltes altres per conèixer i per repensar. Per això li diem: si més no, parar un moment per reflexionar sobre les coses sempre és beneficiós.


DATES

El curs s’impartirà del 30 de setembre al 24 de novembre de 2019, en línia.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This