Notícies

gener 03, 2019
NOU CURS: EXCEL APLICAT A L’ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES
ÚLTIMES PLACES!

El curs vol donar a conèixer, des d’una orientació fonamentalment pràctica i instrumental, els procediments de tractament de fitxers, de transformació de les dades d’una matriu i d’anàlisi de dades estadístiques a través del programa Excel.

L’objectiu general del curs és desenvolupar les funcions bàsiques del programa Excel per al tractament i anàlisi de dades quantitatives: procediments, aplicacions, interpretació de resultats i elaboració d’informes.

Els objectius específics d’aquest curs són els següents:

· Crear bases de dades estadístiques i definir les seves variables
·
Desenvolupar procediments de transformació de dades per recodificar, calcular i generar variables
· Realitzar anàlisis estadístiques descriptives i exploratòries
· Elaborar gràfics, taules i informes de resultats

 

Per a realitzar aquest curs és imprescindible que els alumnes portin ordinador portàtil propi amb el programa Excel instal·lat. El curs tindrà lloc del 5 al 19 de febrer de 2019, els dimarts de 16 a 20 hores. Últimes places!.

VOLS BONIFICAR-TE AQUEST CURS?
El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durà a terme la gestió de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social per finançar el cost dels seus cursos, a través de Fundae. Es tracta d’un servei totalment gratuït. És imprescindible que les persones interessades facin saber al Col·legi a través del correu electrònic formació@colpis.cat la seva voluntat de bonificar-se el curs almenys 10 dies abans de l’inici d’aquest. [+]

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This