Notícies

maig 12, 2014
NOU CURS: GESTIÓ DE PROJECTES DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA
Matrícula oberta fins al 10 juny

Al llarg del curs es posarà especial èmfasi en la identificació de les necessitats i les oportunitats que ofereix el territori fins a les fases d’elaboració i execució d’un pla d’acció. I és que aquests processos permeten establir escenaris de futur en els territoris i definir projectes i accions reals per a la seva dinamització econòmica i desenvolupament local.

En aquest sentit, els objectius del curs són conèixer els elements bàsics que intervenen en els processos de planificació i gestió de projectes de dinamització econòmica i desenvolupament local i, per altra banda, desenvolupar sistemes de programació i gestió de projectes de dinamització econòmica, des de la identificació de les necessitats i oportunitats del territori, fins a l’elaboració i execució d’un pla d’acció

El curs va destinat en especial a personal directiu i/o tècnic d’administracions públiques locals o entitats, especialment dels departaments de promoció econòmica, ocupació i empresa, personal tècnic d’empreses consultores, personal investigador d’universitats i centres de recerca o, en general, a qualsevol persona titulada universitària interessada per aquest àmbit.

BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This