Notícies

maig 04, 2014
NOVA EDICIÓ DEL CURS ‘EXCEL APLICAT A L’ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES’
Inscripcions fins al proper dia 20 de maig

L’anàlisi de dades estadístiques sovint requereix de programes informàtics especialitzats que faciliten el seu tractament i la seva transformació. Tanmateix, el programari Excel de Microsoft Office permet també desenvolupar diversos procediments de tractament de variables i dades. En aquest sentit, el curs vol donar a conèixer, des d’una orientació fonamentalment pràctica i instrumental, els procediments de tractament de fitxers, de transformació de les dades d’una matriu i d’anàlisi de dades estadístiques a través del programa Excel.

El curs anirà a càrrec de Laura Morató, sociòloga i Responsable de l’Àrea de Dades del Panel de les Desigualtats de la Fundació Jaume Bofill, i tindrà lloc del 23 de maig al 13 de juny de 2014 els divendres de 16:00h a 20:00h a Click & Do (Carrer Pelai, 8. Barcelona).

Bonifica la teva formació al Col·legi
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This