Notícies

setembre 05, 2017
NOVA OFERTA FORMATIVA PER AL TRIMESTRE SETEMBRE-DESEMBRE 2017

PROSPECTIVA, UNA MIRADA AL FUTUR. Del 4 d’octubre al 8 de novembre.
La prospectiva és una disciplina que estudia el futur per compendre’l i influir en ell. Aquest curs vol donar a conèixer aquesta disciplina i els seus conceptes fonamentals.


INTRODUCCIÓ AL BIG DATA. Del 21 de novembre al 19 de desembre 
Anomenem Big Data a la gestió i anàlisi d’un enorme volum de dades que no es poden tractar de manera convencional, ja que superen els límits i les capacitats de les eines de software. Amb aquest curs proporcionarem els conceptes bàsics del Big Data i les seves aplicacions.

 

INTRODUCCIÓ A L’ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES AMB R. CURS ON LINE. Del 16 d’octubre al 30 de novembre.
Primera aproximació a l’anàlisi de dades estadístiques i introducció al programa R, un programari lliure (de distribució gratuïta) de càlcul estadístic, tractament de dades i desenvolupament gràfic que s’executa en una àmplia varietat de plataformes: UNIX, Windows i MacOS.

GESTIÓ DE LES EMOCIONS. 18 d’octubre
Analitzarem la naturalesa de les emocions. Segons experts, saber com gestionar les emocions evitaria casos d’ansietat, estrès, o depressió, que actualment afecten a gran part de la població.

EINES PRÀCTIQUES PER A LA PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS [15a edició]. Del 23 d’octubre a l’11 de desembre
L’objectiu general del curs és conèixer els elements i instruments bàsics per planificar, dissenyar i gestionar adequadament projectes europeus a través de la seva aplicació pràctica.

 

COMUNICACIÓ ASSERTIVA: EMPATIA I LÍMITS. 15 de novembre
Les pressuposicions de la PNL, la comunicació directa, preguntes poderoses i definició d’objectius; treball amb creences i amb els mecanismes de defensa davant del contacte: introjecció, projecció, confluència, deflexió i el triangle dramàtic de l’anàlisi transaccional: els jocs psicològics i rols manipulatius de salvador, perseguidor i víctima.

 

INTRODUCCIÓ A LES SMART CITIES. Del 30 de novembre al 21 de desembre de 2017
Aquest curs ens permetra introduir-nos al món de les smart cities, a través de diferents casos tant nacionals com internacionals.

 

ESCOLTA ATENTA. 13 de desembre
Estudiarem l’escolta activa versus l’atenta, el llenguatge verbal i el no verbal, els canals de representació i la transferència i la contra transferència en la comunicació, entre d’altres.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This