Notícies

setembre 13, 2021
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES 
Sessió informativa en línia, avui 15 de setembre a les 16h

El Colpis llança una nova formació de postgrau dedicada a la perspectiva de gènere a les polítiques i projectes públics amb l’objectu d’aportar els elements conceptuals i teòrics per a què les persones participants coneguin les diferents aproximacions a la incorporació de la perspectiva de gènere, des de la perspectiva feminista i amb una mirada interseccional així com proporcionar eines metodològiques i pràctiques per a què l’alumnat pugui aplicar els coneixements teòrics per al disseny, implementació i avaluació d’intervencions.

 

El postgrau estarà coordinat per Lídia Arroyo Prieto, investigadora del grup de Gènere i TIC (IN3-UOC) i professora al Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

 

La formació tindrà una durada de 80 hores. L’horari serà els divendres de 16h a 20h de la tarda, a partir del 22 d’octubre de 2021. 


Sessió informativa en línia

Avui dimecres 15 de setembre a les 16h us en donarem tots els detalls a la sessió de presentació que farem en línia amb Lídia Arroyo. Per assistir-hi cal que us inscriviu en aquest enllaç

Share This