Notícies

setembre 01, 2017
PREPAREM NOU VIATGE A BRUSSEL·LES, A L’OCTUBRE
8 de setembre, data límit d’inscripció!

El viatge, el setè que organitza el Col·legi, està previst per als dies 12 i 13 d’octubre. La sortida està prevista per al dia 12, al matí, tornant el divendres 13 al vespre, amb els horaris dels vols encara pendents de confirmar.

Com en les ocasions anteriors, comptem amb la possibilitat de rebre una subvenció per cobrir les despeses corresponents a l’estada. El Col·legi es farà responsable de l’organització dels actes de l’agenda i de la logística del viatge.

Pel que fa a les activitats, el dia 12 d’octubre tindrà lloc la visita al Parlament amb l’acompanyament de l’eurodiputat per Iniciativa per Catalunya Verds, Ernest Urtasun. Posteriorment es visitarà i es realitzarà un acte a la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les. La resta d’activitats es confirmaran el proper mes de setembre.

Totes les persones interessades en realitzar la visita s’hauran de posar en contacte amb el Col·legi escrivint un correu electrònic a comunicacio@colpis.cat, proporcionant-nos el seu NOM I COGNOMS, DNI, DATA DE NAIXEMENT I ADREÇA POSTAL, així com el seu NÚMERO DE COL·LEGIAT/DA. El període per a poder inscriure’s és del 1 al 8 de setembre, ambdós inclosos. El nombre de places és limitat, i es prioritzarà el dret d’aquelles persones que no hagin participat en edicions prèvies.

Per a més informació sobre l’esdeveniment també podeu trucar-nos al 932 414 122.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This