Notícies

febrer 15, 2015
RECURSOS PER A LA INICIACIÓ A LA INTERNACIONALITZACIÓ DE PROJECTES DEL TERCER SECTOR
Inscripcions fins al 03/02

Tanmateix abans d’iniciar aquest procés és important conèixer quins són els recursos de suport disponibles, analitzar la viabilitat de l’organització i el seu posicionament en el sector, identificar les oportunitats en l’exterior, i cercar finançament segons la tipologia de projecte que es vulgui internacionalitzar.Aquest curs permetrà iniciar aquest procés i detectar les oportunitats i limitacions de les organitzacions que volen emprendre la internacionalització dels seus projectes, així com conèixer les experiències d’altres que ja ho han fet i han obtingut bons resultats.

L’objectiu d’aquest curs és acompanyar les entitats del tercer sector en el seu procés d’iniciació a la internacionalització a través d’eines d’anàlisi i identificació d’oportunitats, estratègies de posicionament i recerca de finançament. Els principals destinataris d’aquesta formació són el personal directiu i tècnic d’entitats del tercer sector, consultors/res que vulguin assessorar a entitats en els seus processos d’internacionalització i titulats en ciències polítiques i sociologia que vulguin treballar en aquest camp.

El curs tindrà lloc a la seu del Col·legi de Politòlegs de Catalunya (C/Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a) del 5 al 26 de març. El curs anirà a càrrec de Joan Miquel Piqué, soci-consultor a Maurilia Knowledge (experts en estratègia, processos de presa de decisions, en persones, i en la creació, desenvolupament i comunicació de nous conceptes i idees).

BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This