Notícies

setembre 20, 2014
SEMINARI: ESTRATÈGIES COOPERATIVES PER A DESENVOLUPAR L’ACTIVITAT PROFESSIONAL.
Dimarts 7 d’octubre. Gratuït!

Així, l’objectiu d’aquest seminari és ampliar el coneixement de les empreses de l’economia social i cooperativa en els àmbits dels diversos agents econòmics i socials. També es vol identificar com l’economia social pot esdevenir una eina per desenvolupar activitats professionals, així com compartir el model de l’emprenedoria social i cooperativa amb professionals especialitzats en l’acompanyament i assessorament de projectes empresarials.

El seminari va destinat a tots aquells col·legiats i col·legiades interessats en l’economia social i cooperativa que vulguin emprendre algun tipus d’activitat professional. La sessió serà impartida per Xavier Gallofré, expert en economia social i cooperativa, i col·laborador docent d’Aposta, escola empresarial cooperativa, i tindrà lloc el proper dimarts dia 7 d’octubre de 17 a 19h a la seu del Col·legi (Roger de Llúria 155, entresòl 1a). Un cop s’acabi la xerrada, el Col·legi oferirà una altra xerrada sobre ‘Experiències de sociòlegs i politòlegs en projectes d’emprenedoria social‘.

Es tracta d’un seminari realitzat en el marc del programa Aracoop, amb el suport de Catalunya Emprèn, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Confederació de Cooperatives de Catalunya (Coopcat), amb el finançament del Servicio Público de Empleo Estatal.

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIÓ AL SEMINARI

Share This