Notícies

maig 22, 2016
SESSIÓ DE PRESENTACIÓ DEL MÁSTER EN ASESORAMIENTO DE IMAGEN Y CONSULTORÍA POLÍTICA
Dilluns 23 de maig a les 18h

El màster té dues modalitats, presencial i a distància, i els col·legiats gaudiran d’un descompte sobre el preu total del Màster.

Durant la sessió també es presentarà l’entitat que imparteix el màster, el Centro Internacional de Gobierno y Marketing Político. Es tracta d’un centre universitari adscrit a la Universidad Camilo José Cela creat amb la vocació d’unir la formació i la recerca universitàries amb el món de la consultoria dels principals actors de l’escenari polític en els diversos àmbits i disciplines que tenen alguna relació amb l’acció de govern, amb especial incidència en la comunicació i el màrqueting polític. També es presentarà durant l’acte la resta d’oferta formativa d’aquest centre.

La sessió de presentació tindrà lloc a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs (Roger de Llúria 155, entresòl 1a) el proper dilluns dia 23 a les 18h, on ens acompanyarà el director del Màster, Jorge Santiago Barnés.

Assistència lliure i gratuïta, però per raons d’aforament us demanaríem que us hi inscrivissiu enviant un correu a colpis@colpis.cat.

Share This