Notícies

octubre 08, 2013
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL CURS: ‘DISSENY D’INDICADORS PER AL SEGUIMENT I AVALUACIÓ DE PROJECTES’

L’execució de projectes impulsats per administracions públiques, institucions i altres tipus d’entitats va directament associada amb el seu seguiment i avaluació. Per aquesta raó, cal disposar de dades prou significatives que expliquin si s’estan aconseguint els objectius plantejats, com s’està fent i quins són els resultats esperats. Aquesta informació ha de ser prou rellevant com per prendre decisions per a la millora del projecte. Els indicadors són un dels instruments bàsics per seguir i avaluar de els projectes, i d’aquí la seva importància a l’hora de planificar-los.

L’objectiu general del curs és dissenyar i construir indicadors que permetin el seguiment i de l’avaluació dels projectes.

Aquest curs s’impartirà del 21 d’octubre a l’11 de novembre. Matrícula encara oberta.

BONIFICA’T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This