Notícies

novembre 19, 2013
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL TALLER: COM FER PRESENTACIONS AMB PREZI

Prezi és una eina de suport audiovisual que per la seva arquitectura totalment diferent i original i pel seu dinamisme s’ha convertit en l’eina de moda a l’hora de completar les presentacions o classes, amb exemples com aquests: http://ow.ly/qvdSihttp://ow.ly/qJ4OZ.

Algunes de les característiques més destacades d’aquesta aplicació és que la creació de presentacions és on line i d’accés gratuït, permetent treballar col·laborativament amb altres persones que també vulguin participar en la creació de la presentació.

L’objectiu general d’aquest taller que oferim per primer cop al Col·legi és dissenyar una presentació amb Prezi a través del desenvolupament de les eines més importants de les que disposa.

Aquest taller tindrà lloc del 22 al 29 de novembre. Matrícula encara oberta!

BONIFICA’T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí


ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This