Notícies

setembre 19, 2014
XERRADA: EXPERIÈNCIES DE SOCIÒLEGS I POLITÒLEGS EN PROJECTES D’EMPRENEDORIA SOCIAL
Sessió ajornada pel dimarts 7 d’octubre, a les 19h

La sessió permetrà conèixer projectes d’emprenedoria social portats a terme per sociòlegs i politòlegs i servirà per obrir un debat sobre l’aportació de les nostres professions en aquest àmbit, les oportunitats i dificultats a l’hora de posar en marxa projectes d’aquest tipus, i també podrà inspirar o generar idees de nous projectes que podrien desenvolupar-se.

Les persones que intervindran són Guernica Facundo Vericat, politòloga i membre de Labcoop (cooperativa que dóna suport a altres projectes d’emprenedoria social cooperativa); i Manel Sánchez i Roger Civit, politòleg i sociòleg, membres d’Ilabso (laboratori social d’internet). Es preveu que pugui participar una tercera persona per presentar un altre projecte.

La xerrada finalment tindrà lloc el proper dia 7 d’octubre a les 19.00 hores, tot just després del seminari ‘Estratègies cooperatives per a desenvolupar l’activitat professional’, i està adreçada excluvisament a persones col·legiades. Per assistir cal confirmar a activitats@colpis.cat.

Share This